Radost z práce

Blog

Prodejní výstava Aleny Knoblochové 12.12.2014

Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem, kteří nás navštívili na vánočním večírku, kde ve spolupráci se skvělou Alenou Knoblochovou proběhla i prodejní výstava na podporu dětí z dětských domovů. Program - začleňování dětí z dětských domovů do aktivního života.

Na této akci se podílelo mnoho lidí a za výtěžek moc děkujeme.

Nabízíme Vám také uníkátní fotografie, které jsou ještě k mání a více informací si žádejte na emailu: ekonom@radostzprace.cz u pana Jana Janečka.

V galerii najdete fotgrafie, které jsou ještě na prodej a také budou k nahlédnutí na našich facebookových stránkách: Radost z práce

Ještě jednou moc děkujeme a přejeme krásné a pohodové svátky a šťastný vstup do nového roku. Nový rok bud určitě lepší a to proto, že bude takový jaký si ho uděláme.


Poděkování

Chtěli bychom touto cestou poděkovat za příjemné setkání s paní ředitelkou KLOKÁNKU Hostivice a paní ředitelkou KLOKÁNKU v Praze 4 - Chodově za příjemně strávený čas.

Děkujeme za navázání spolupráce a věřím, že i nadále bude naše práce činorodá a užitečná.

Děkujeme

 


Předání závěrečného vyúčtování

Chtěli bychom Vás informovat, že k 31.10.2014 končí termín pro podání závěrečného vyúčtování projektu, který nám byl poskytnut z prostředků NADACE PANGEA.

Jsme rádi, že se nám vše podařilo v termínu odevzdat.

Děkujeme


NADACE PANGEA

Děkujeme Nadaci Pangea za spolupráci a věříme v další spolupráci a podporu naší činnosti.